Spring til indhold

Tilkøbskatalog tilsyn

En række kommunale tilbud er ikke pålagt tilsyn fra socialtilsynene. Her har kommunerne selv ansvaret for at føre et generelt, driftsorienteret tilsyn jfr. servicelovens § 148a. 

Udførelsen af udvalgte tilsyn kan tilkøbes hos Socialtilsyn Øst, jf. lov om socialtilsyn § 3. Nogle af de tilsyn, vi allerede har ’på hylderne’ som tilkøb – fx tilsyn med beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud – kan ses herunder. Men I har også mulighed for at få skræddersyet et tilsyn. Hvis I har særlige ønsker til tilsyn efter servicelovens § 148a, indgår vi gerne i en dialog med jer. 

Tværfaglighed og lang praksiserfaring 

Et tilsyn fra Socialtilsyn Øst er altid uvildigt og systematisk og udføres af fagligt kompetente medarbejdere. Afhængigt af opgaven inddrages blandt andre pædagoger, socialrådgivere, økonomer og jurister – de fleste med en lang og bred praksiserfaring fra det sociale område. Vi er fleksible, vi har kendskab til jeres målgrupper, og der er kort fra kontakt til opgaveudførelse. 

I vores tilsyn tager vi udgangspunkt i Socialstyrelsens kvalitetsmodel, der i forhold til opgaven tilpasses lokale og faglige behov.

Her kan du se tilkøbskataloget for 2022

Her kan du se tilkøbskataloget for 2023Feedback

Sidst opdateret

14.09.2022

Ansvarlig redaktør

Sandra Nygaard Sørensen