Spring til indhold

Coronavirus/COVID-19 16.03.2020

Social- og Indenrigsministeriet har bedt Socialtilsyn Øst om at bidrage til at sikre at al relevant information, herunder Sundhedsstyrelsens anbefalinger, kommer frem til alle sociale tilbud, herunder plejefamilier, og dermed til de socialt udsatte, og at alle, der er i kontakt og arbejder med socialt udsatte, hjælper med at informere og selv følger anbefalingerne.

Der kan bl.a. findes information her:

Coronavirus/covid-19 i Danmark | Politi

Information om Coronavirus

https://www.kl.dk/kommunale-opgaver/sundhed/information-om-covid19-

coronavirus/

Danske Regioner - Forside

Socialministeriet anbefaler og Socialtilsyn Øst forventer, at I holder jer opdateret om de aktuelle myndighedsanbefalinger som vi forventer I følger og udviklingen vedrørende COVID-19 / coronavirus.

Særligt for jeres forpligtigelser til smittede børn og samvær skal jeg bede jer om at læse informationen der er her: https://sim.dk/nyheder/nyhedsarkiv/2020/mar/anbragte-boern-skal-kunne-blive-i-deres-hjem-trods-coronasmitte/

Socialtilsyn Øst kan ikke hjælpe med, at svare på de spørgsmål I måske har til jeres håndtering af den situation, som Danmark står i lige nu med COVID-19 / Corona virus. I skal i tvivlssituationer se på ovennævnte hjemmesider, hvor der også er kontaktoplysninger til dem, der kan hjælpe jer.

Vi vil kontinuerligt lægge information på vores hjemmeside og sende mails direkte til jer, hvis dette vurderes hensigtsmæssigt.Feedback

Sidst opdateret

16.03.2020

Ansvarlig redaktør

Heidi Mødekjær